Islandske Björk har i løbet af i år måttet aflyse flere koncerter. Men nu er sangerinden blevet opereret i halsen, og hun lover at komme stærkt tilbage i 2013.

Den islandske sangerinde Björk er kendt for at kunne gå op i det helt høje toneleje, men det seneste år har stjernen måttet aflyse flere koncerter og festivaljobs, efter at lægerne havde konstateret en polyp på hendes stemmebånd.

Nu er polyppen imidlertid blevet fjernet med laserbehandling, og sangerinden er klar til at indtage 2013 med fornyet kraft, oplyser hun i en pressemeddelelse.

- Jeg besluttede at gå den naturlige vej, og i fire år prøvede jeg at tackle problemet med forskellige former for kost med mere. Men efterhånden fik de bedre teknologi, og jeg blev overtalt til at prøve en bestemt form for laserbehandling. Og jeg må sige - i hvert fald i mit tilfælde: Surgery rocks!, skriver Björk i sin pressemeddelelse og beklager, at hun har aflyst så mange koncerter i løbet af 2012.

- Jeg har ikke ønsket at snakke om det, før jeg vidste med sikkerhed, om det ville virke. Nu ser jeg frem til at synge igen i 2013.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.