Lyt til artiklen

Nu har krigen mellem Se og Hør og Biker-Jens nået nye højder. Ugebladet har anmeldt Biker-Jens til politiet for trusler på livet

Nu er det ikke kun Biker-Jens, som slæber Se og Hør i retten for krænkelser af privatlivet, efter at ugebladet skrev, at han og Tina Steele havde dyrket sex i Robinson. Nu vælger chefredaktør Henrik Qvortrup også at gå rettens vej.

På vegne af sig selv og Se og Hør-journalisten Sascha Frank har chefredaktørens advokat nu politianmeldt Jens Romundstad, bedre kendt som Biker-Jens, for trusler på livet. Det er på baggrund af Biker-Jens' hjemmeside, at Henrik Qvortrup har valgt at anmelde ham.

På hjemmesiden bikerjens.dk

får Jens Romundstad afløb for sine aggressioner mod ugebladet, og omtaler bl.a. Sascha Frank som »Den klamme silikone-kost Sasha Frank«.

Hun er allerede bekendt med Robinson-deltagernes temperament: Hun fik en lussing af Tina Steele, som efterfølgende fik en voldsdom. Jens har også skrevet en personlig besked til journalisten, hvis navn han godt nok ikke kan stave til:

»Sasha Frank: Det man gør mod andre, vil i sidste ende være det, som andre gør ved en selv. Jeg bad ikke om, at du skulle prøve at ødelægge mit liv. Sasha Frank, vi er først lige begyndt!!!« Denne trussel er efterfulgt af Se og Hørs logo gennemhullet af skudhuller.

En besked til Henrik Qvortrup lyder: »Jeg har inviteret Se & Hør til en hyggelig sammenkomst i Københavns Byret d 20. nov... Husk nu endelig dine bodyguards Henrik Qvortrup, din skide tøsedreng«.

Denne besked er også efterfulgt af bladets logo med skudhuller samt et lille digt, der slutter: »I er nede med den hårde, Qvortrup på en båre! YEAH DER!«.

Efter at være blevet truet med at få skudt hovedet af med en pumpgun af Biker-Jens, og efter at journalisten Sascha Frank er blevet truet og spyttet i hovedet af selvsamme mand, har chefredaktør Henrik Qvortrup fået nok. Han bekræfter over for B.T., at der blev indgivet en politianmeldelse for tre uger siden.

»Ja, det har vi. Det handler om trusler på liv og førlighed, og det vil vi ikke finde os i. Det er beklageligt, at det er kommet så vidt,« siger chefredaktøren. Det er noget overrasket Biker-Jens, B.T. får fat i.

»Har de det. Det kommer som et chok. Nå, men de skal være mere en velkomne,« siger Biker-Jens og fortsætter. »Jeg synes, at det er en fantastisk ting, at de skal bruge lovgivningen til at ramme mig, selv om det er dem, der skriver beskidte løgnehistorier om mig.«

Den tidligere handelsskolelærer fortryder ikke de hårde ord på sin hjemmeside. »Det er ikke ment som en trussel, men et løfte. Jeg mener hvert et ord og bakker fuldstændig op om det, jeg har skrevet. De skulle aldrig nogensinde have fucked med mig, og Sascha Frank får aldrig fred for mig.

Hvorfor skulle hun slippe for mig? Hun har i øvrigt selv truet og overfaldet en kollega,« siger en ophidset Biker-Jens. »De kastede den første sten, og jeg giver aldrig op, før de har sagt undskyld. Men jeg er én mand mod en millionkoncern.«