Lyt til artiklen

Solen smilede, biker-kværnene var på plads uden for kirkemuren, og en mange-meterlang turkisfarvet Buick Special med tomme øldåser i et reb holdt parat, da Biker-Jens og kæresten Karen i går klokken halv et kunne forlade Rye Kirke vest for Roskilde som hr. og fru Romundstad.

Det skete til glade tilråb som »Suuut røv« og »Hvad så, Rumlepot, går det godt?« fra vennerne, der i dagens anledning var hoppet i deres pæneste veste med »Isle of Amager«-logoer på ryggen.

Der var 270 bryllupsgæster, som bagefter skulle til reception på Trudsholm gods lige i nærheden, en stor del af dem skulle også med til bryllupsmiddagen om aftenen, som foregik på Hotel Prinsen i Roskilde.

Grunden til valget af Rye Kirke og de andre festlige lokaliteter i området er, at bruden er vokset op her. Faktisk er Karen både døbt og konfirmeret i kirken, så det føltes helt rigtigt også at gifte sig her.

Næste gang, du kan komme til at se mere til Bikeren, er, når TV3 til efteråret sender programmet »Biker Jens - et liv på grænsen« - og vi snakker virkelig ekstremer. I den nygifte bikers program afprøver han nemlig særprægede jobs som pornofilm-instruktør i Los Angeles og tyrefægter i Guatemala.