Aqua Lene skal spille med i Ole Bornedals nye film

Hun har været Barbie Girl og feteret verdensstjerne. Og nu er tiden kommet til at springe ud som filmskuespillerinde. Og det tilmed i hvad instruktøren selv kalder 'den mest voldelige danske film nogensinde'.

Aqua Lene - eller Lene Nystrøm Rasted for nu at være helt korrekt - skal nemlig spille med i Ole Bornedals kommende film 'Fri os fra det onde', som for tiden er ved at blive optaget på Sjælland og Fyn.

Det er en film, som udspiller sig i en lille by, der på overfladen ånder af idyl. Lige indtil Johannes’ fordrukne bror Lars kommer til at køre en kvinde over. Og i panik beslutter at plante falske spor, der fører direkte til byens eneste indvandrer Alain.

Scroll ned og læs mere

Mens løgnen ikke volder Lars problemer, kan Johannes’ ikke have den i sin samvittighed og står derfor frem med sandheden. Men det skulle han aldrig have gjort. For med et forvandles byen til hadets og angstens by.

Og det er altså i dette hadefulde univers, at Aqua Lene skal debutere. Og man kan kun håbe for hende, at hendes skønhed kommer til sin ret i filmen.

Instruktør Ole Bornedal har nemlig den seneste tid søgt en lang række statister til sin film. Og her lægger han ikke fingrene imellem, for at beskrive de typer, han søger.

-Personer vi søger til udfyldelse af denne rolle, beskrives bedst med følgende ord: Grimme mennesker, tykke mennesker, overvægtige, sært udseende, kraftige kvinder med affarvet eller meget slidt hår, matroner, rappenskralder, gamle, slidte, trætte, ølvomme, druktude, bondsk...., lyder det på Bornedals ønskeliste.

Og disse nøgleord passer ikke just på Aqua Lene. Men præcis hvilken rolle hun skal spille i 'Fri os fra det onde', vides endnu ikke.

På filmskole i Los Angeles
Selvom Lene Nystrøm Rasted ikke har lagt syngeriet på hylden - Aqua skal bl.a. på turné til sommer - har hun de sidste par år arbejdet målrettet mod en karriere indenfor skuespillet.

Således har hun gået på den berømte skuespilskole Lee Strasberg Theatre & Film Institute i Los Angeles og tager herhjemme timer hos skuespiller Lane Lind. Og nu har hun altså fået sin første filmrolle.

Lene er dog ikke den eneste debutant i Ole Bornedals nye film 'Fri os fra det onde'. Stand-up komiker, tv-vært med meget mere Lasse Rimmer skal nemlig spille en af hovedrollerne.