Det er et ønskebarn, der kommer til verden til oktober, når den tidligere jægersoldat bliver far for fjerde gang

Den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen er en travl mand, som ser ud til at have uanede mængder energi. Og det er nok meget godt, for B.S. skal være far igen og bliver dermed far til fire. Det bekræftede han i går over for B.T.

- Det er et ønskebarn, og vi glæder os meget, siger B.S. Christiansen.

Sammen med sin kone, Karin Slot Christiansen, må han dog væbne sig med tålmodighed, da Karin først er sat til at føde i oktober.

B.S. Christiansen fortæller til B.T., at Karin har det rigtig godt.

Det lykkelige par er i forvejen forældre til en søn af årgang 2000.

Derudover har succesforfatteren B.S. Christiansen to børn på 11 og 13 år fra et tidligere forhold.

En mand med holdninger
54-årige B.S. har klare holdninger til børneopdragelse. Det har han tidligere givet udtryk for i B.T.:

- Det er nemmere at optræne ­jægersoldater end at opdrage børn. Der er kærligheden til forskel. Min opgave overfor mine børn er at være ham, de har tillid til og respekt for. Jeg skal ikke præge dem for meget, men jeg skal være et forbillede. En rollemodel, erklærede han.

Alle forældre kender til børns plageri. Og selvom de fleste nok ikke ville turde plage B.S. om noget som helst, så kender han godt til plageriet:

- Det opstår selvfølgelig også hos os. Egentlig bør problemet løses lang tid inden, plageriet opstår. Derfor laver vi nogle rammer for den ­situation. Så ved børnene godt, at de kan spørge 1-2 gange, og hvis de bliver ved, er det 'case-closed', ­sagen lukket, siger han.

Men hvor mange forældre alligevel ender med at give efter for plageriet, har B.S. Christiansen en anden tilgang:

- Jeg synes ikke, jeg er stejl. Når jeg kommer i de situationer, hvor jeg bliver presset af dem for hårdt, prøver jeg at vende situationen om, så de får problemet. Altså så mine børn skal træffe et valg. De skal lære, at alt har en konsekvens.

Forfatter og tv-mand
Den kommende far til fire er kendt for bestselleren 'Et liv på kanten' og for 'På-afveje'-programmerne fra TV 2 med Bubber, Signe Svendsen og Anja Steensig.

Derudover har han både arbejdet som sikkerhedsekspert og fotograf på en række danske film og tv-programmer.

Han er sikker mand på holdet, når actionfilm-instruktøren Lasse Spang Olsen laver film.

B.S. Christiansen driver desuden firmaet BS & Co., der gennemfører en lang række forskellige opgaver lige fra foredrag, sikkerhed, rådgivning, coaching og kurser for erhvervslivet og sportsfolk.

I sportsverdenen er han mest kendt for sin rolle som rådgiver for Bjarne Riis’ cykelhold Team CSC. Golfstjernen Thomas Bjørn har også hyret B.S. som personlig coach.