Rockstjernen Axl Rose, som spiller på Roskilde Festival, er blevet anholdt efter ballade på et svensk hotel.

Tirsdag morgen blev Guns N' Roses-stjernen Axl Rose pågrebet af svensk politi i det centrale Stockholm.

Han var røget i ballade med en kvinde på Berns Hotell i Stockholm, hvor han er indlogeret. Da en vagt kom og lagde sig imellem, bed Axl Rose ham i benet, så han måtte på sygehuset, skriver Aftonbladet.

Da politiet dukkede op, var det en meget aggressiv rockstjerne, de anholdt. Han blev sendt i detentionen og arresteret for vold og hærværk. Yderligere er han mistænkt for trusler mod politiet og for at modsætte sig arrestation, siger vagthavende Fredrik Nylén fra politiet i Stockholm til Aftonbladet.

Heldigvis er det blevet bekræftet, at rockstjernens udskejelser ikke får indflydelse på torsdagens Roskilde Festival-koncert.

Festede efter koncert
Rockstjernen begyndte sin vilde bytur i Stockholms natteliv efter Guns N' Roses-koncerten i går aftes. Axl Rose ville feste igennem og besøgte blandt andet in-stedet Café Opera, hvor han på bedste rockstjerne-maner omgav sig med svenske kendisser og modeller. Den våde fest fortsatte på Berns Hotell, hvor bandet er indlogeret. Og her gik det galt altså grueligt galt og endte med, at Axl Rose bed en vagt i benet og blev slæbt med af politiet.

For nyligt ramte Axl Rose igen overskrifterne, da han kom op at slås med modeikon Tommy Hilfiger på en natklub i USA.

Axl Rose skal spille på årets Roskilde Festival på torsdag kl. 21.

rbj@bt.dk