Mikkel Boe Følsgaard fik pigen Sigrid i december. Sammen med kæresten, Freja Friis, har parret sønnen Teodor.

København. Mikkel Boe Følsgaard er blevet far til endnu en arving selv.

Den 32-årige "Arvingerne"-stjerne fik nemlig sit livs julegave, da kæresten, Freja Friis, fødte parrets andet barn i midten af december.

Den prisvindende skuespiller, der vandt en såkaldt Sølvbjørn ved Berlinalen i 2012, fortalte blandt andet om familieforøgelsen under en livechat på dr.dk søndag den 22. januar efter aftenens afsnit af "Arvingerne".

- Jeg er på barsel - så mit primære arbejde er at bøvse af og skifte bleer, lød det fra Følsgaard, der kunne fortælle, at intrigerne hos Grønnegaard-klanen ikke tilnærmelsesvis minder om dem hos familien Følsgaard.

- Min datter er en måned gammel, så den største konflikt, der har været mellem hende og min treårige søn, har været, at min søn gerne vil have hendes blå bamse.

- Jeg håber, jeg får givet dem en hulens bunke kærlighed, så de bliver lidt mindre dysfunktionelle end "Arvingerne", skrev skuespilleren.

Mikkel Boe Følsgaard mødte Freja Friis, der er sociolog, på en bar på Vesterbro i København i 2012, og siden har de to været uadskillelige, har han fortalt til Alt for damerne.

- Selv om jeg var fuld den aften, kan jeg huske, at der var noget i hendes øjne, der var helt sindssygt ? der var virkelig liv inde bag de øjne. Noget, som var meget, meget fantastisk og meget dragende, sagde han til magasinet.

- Vi snakkede vildt godt sammen. Og ja, så syntes jeg, hun var kamplækker. Vi dansede, så kyssede vi, og så fulgte jeg hende hjem. Jeg blev meget forelsket i hendes livsenergi, fortalte han til Alt for damerne.

I 2013 fik parret deres første arving, da sønnen Teodor kom til verden.

/ritzau/FOKUS

Andre læser også