Entertainer Annette Heick og skuespiller Caspar Phillipson sender kærestebreve til hinanden i den nye forestilling 'Pennevenner', som Annette Heick står bag.

Sanger, skuespiller og musicalstjerne. Annette Heick har mange talenter, og nu er hun for første gang idémageren bag sin egen forestilling.

Det sker i den nye romantiske og musikalske forestilling ved navn 'Pennevenner', som opføres til september i Glassalen i Tivoli.

Det skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Mens Annette Heick spiller den kvindelige hovedrolle, er det skuespiller og 'Vild med dans'-vinder Caspar Phillipson, der spiller det mandlige modstykke. Hans søn, Silas Phillipson, har også en rolle i forestillingen.

Forfatteren Jesper Malmose, der blandt andet står bag teatersucceser som 'Hele Danmarks Grethe' og 'Et solstrejf i en vandpyt', er manuskriptforfatter bag 'Pennevenner'.

»Det er første gang, at jeg står bag en forestilling, og det giver et kæmpe sug i maven. Derfor er jeg også utrolig glad for, at jeg har allieret mig med Jesper Malmose, som er en vanvittig dygtig og erfaren manuskriptforfatter.«

»Hele holdet bag 'Pennevenner' er enormt dygtige, så publikum kan godt glæde sig til en rørende, musikalsk fortælling i en af landets smukkeste sale,« siger Annette Heick i pressemeddelelsen.

Forestillingen udspiller sig i 1970erne og handler om to mennesker, der på tværs af Atlanten udvikler et forhold gennem brevskrivning og musik på kassettebånd.

Historien tager en drejning, da den mandlige hovedkarakter pludselig beslutter sig for at aflægge sin penneven et uanmeldt besøg.

Gennem stykket vil publikum blive præsenteret for en række fortolkninger af musikklassikere som 'Ain't No Mountain High Enough' og 'Gem et lille smil til det bli'r forår'.

»Jeg er helt sikker på, at publikum får en fantastisk, sjov og rørende teateroplevelse. For mig personligt er det i øvrigt noget helt særligt at kunne optræde sammen med min søn,« siger Caspar Phillipson i pressemeddelelsen.

'Pennevenner' får premiere 14. september i Glassalen i Tivoli.

/ritzau/