- Jeg vender og drejer hvert ord for at finde ind til det mest enkle – der for mig er det stærkeste. Her fortæller Anne Linnet om at elske det danske sprog, elske at være mor og om at være vokset op med bar’ brødre – og kvindebevægelsen

Alle Linnets bands og hit
Tears Var første band Anne Linnet i 1972 var med i. De udgav albummet »Sweet Thing«.

Shit & Chanel Med pigebandet, hvor Lis Sørensen for første gang viste sit store sangtalent, udgav Linnet fire album: »Shit & Chanel«, »Chanel no. 5«, »Tak for sidst« og »Dagen har så mange farver« fra 1976 til 1978. Gruppen måtte ændre sit navn til Shit & Chalou pga. retssag.

Anne Linnet Band Blev dannet i 1980 med veninderne Lis Sørensen og Sanne Salomonsen. De udgav to album: »Anne Linnet Band« og »Cha Cha Cha«, hvor nok deres største hit blev »Det er ikke det du siger«.

Marquis de Sade Linnets 80er eksperiment og til tider lidt provokerende band, udgav »Hvid magi« i 1985, »En Elsker« i 1986. De blev gendannet i 2002 og udgav albummet »Over mig under mig«.

Berlin ’84 Musical på Bellevue Teatret og et album sammen med bl.a. Sanne Salomonsen som sang hittet: »Misbrugt og forladt«.

Bitch boys Jette Schandorf, Berit Fridahl og Rikke Veth udgav kvinderockbandet og Linnet i 1997 albummet: »Bitch Boys«.

Solo Anne Linnets største solo album er: »Barndommens Gade« fra 1986 »Jeg er jo lige her« fra 1988 og de seneste, »Akvarium« og »Anne Linnet«, fra 2007 og 2008.