Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Anders Lund Madsen står klar til at hjælpe lytterne på Radio4 med at få en forløsning eller en forklaring på ting, der tynger dem, i det nye program "Bagage".

Tænker du stadig på ham eller hende, som du aldrig fik sagt undskyld til? Eller vil du have opklaret, hvorfor ingen i familien taler om din fars søster?.

Det står Anders Lund Madsen nu klar til at assistere med i det nye Radio4-program "Bagage", afslører kanalen i en pressemeddelelse.

Her tager den 58-årige journalist de svære opkald, som lytterne ikke tør eller orker.

- Det er nogle gange så lidt, der skal til for at få ryddet de der misforståelser eller små stridigheder af vejen. Bare et eller andet fjols med en telefon og alt for meget tid. Og det fjols, det er mig, siger Anders Lund Madsen i pressemeddelelsen.

I programmerne griber han knoglen og forsøger at finde en forløsning eller en decideret opklaring på lytternes bagage, som kan gemme på alt fra små og kuriøse historier til store og alvorlige situationer.

Det er berøringsangst-fri radio, hvor der kan dykkes ned i alle historier og familiehemmeligheder - store som små, lyder det videre fra Radio4.

Det er en erfaren herre, kanalen har fået med om bord.

Anders Lund Madsen har lavet hundredvis af timers radio i sin karriere. Blandt andet "De sorte spejdere" med Anders Breinholt på P3 og "Fedeabes Fyraften" på det hedengangne Radio24syv.

"Bagage" har premiere på Radio4 den 21. maj klokken 12.10.

/ritzau/

Andre læser også