Veninderne grevinde Alexandra og Charlotte Sparre var ikke til at få væk fra dansegulvet, da tørklædedronningen fejrede sin 40 års fødselsdag.

Det er velkendt, at når Charlotte Sparre holder fest, at der så fra tidligt på aftenen og til sent ud på de lyse morgentimer bliver danset til den store guldmedalje.

Sådan var det også, da tørklædedronningen i går lørdag fejrede sin 40 års fødselsdag i Odd Fellow Palæet i det indre København med en kæmpe fest for 80 gæster, både venner og familie.

Blandt gæsterne var kendisser som grevinde Alexandra og Martin Jørgensen, Flemming Østergaard, Peter Schmeichel, Michael og Siw Laudrup, Poul Schlüter, David Owe og Maria Askehave samt Dan Rachlin.

- Alexandra var ofte ude på dansegulvet. Det er tydeligt, at hun er vild med at danse. Det har jeg også oplevet ved andre lejligheder, fortæller en af gæsterne til bt.dk.

Det samme gjaldt aftenens hovedperson Charlotte Sparre, som heller ikke var til at få væk fra dansegulvet.

Grevinde Alexandra og Chartlotte Sparre må således være oplagte deltagere, når TV 2 igen i 2009 blænder op for Vild med dans.

Prins Joachim og prinsesse Marie var også inviteret emd til den runde fødselsdag, men de havde meldt afbud.

- Jeg kendder godt grunden til, hvorfor de ikke kunne komme. Men det kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om. Men det har dog ikke på nogen måde noget at gøre med, at grevinde Alexandra og Martin var med. Det kan jeg roligt fastslå, for de kommer utroligt godt ud af det med hinanden, forsikrer Charlotte Sparre overfor bt.dk.