Sangerinden Adele er knust, efter at hun har måttet aflyse sine sidste to koncerter i London.

London. I mere end et år har sangstjernen Adele turneret verden rundt med hits som "Hello" og "When We Were Young", men nu har sangerinden set sig nødsaget til at aflyse sine to sidste koncerter.

Det skyldes, at hun har fået skader på stemmebåndene, og derfor er hun blevet rådet af lægen til at holde stemmen i ro.

Det skriver den engelske sangerinde, der har optrådt ved 121 koncerter siden februar sidste år, på de sociale medier.

På både Twitter og Instagram har hun således delt et billede af en lang besked til sine fans, hvor hun undskylder og giver udtryk for, at det har været en usædvanlig hård beslutning at træffe.

- At sige at jeg er knust ville være en komplet underdrivelse, skriver Adele.

- Jeg har overvejet at lave showet lørdag aften, men det er højst usandsynligt, at jeg ville kunne gennemføre, og jeg ville ikke kunne bære at falde sammen foran jer og forlade jer på den måde, fortsætter hun.

Den 29-årige verdensstjerne fortæller, at hun endda har overvejet at mime for at komme igennem de sidste to koncerter, der skulle have været afholdt på Wembley Stadion i London.

- Men jeg har aldrig gjort det, og jeg ville aldrig kunne gøre det mod jer. Det ville ikke være den rigtige mig deroppe. Undskyld. Undskyld, for jeres skuffelse. Undskyld, for nætterne I ville have haft med jeres elskede og de minder, I ville have fået sammen, skriver hun.

På de sociale medier skriver Adele desuden, at hun selv har svært ved at acceptere beslutningen, der betyder, at hun ikke kan gennemføre hele sin koncertturné.

Aflysningen kommer, blot få dage efter at sangerinden delte en håndskrevet meddelelse med sine fans på de sociale medier, hvor hun antydede, at hun ikke ville tage på turné igen.

Se hele Adeles besked her:

https://www.instagram.com/p/BV-4S86lbHV/?taken-by=adele

/ritzau/FOKUS