Tv-værten Jes Dorph-Petersen valgte at vise sig sammen med sin nye kæreste, sminkøsen Mai-Britt Haurholm, ved den årlige uddeling af BilledBladets tv-priser på Hotel d’Angleterre.
Tv-værten Jes Dorph-Petersen valgte at vise sig sammen med sin nye kæreste, sminkøsen Mai-Britt Haurholm, ved den årlige uddeling af BilledBladets tv-priser på Hotel d’Angleterre.

Det myldrede med kendte tv-folk på den røde løber ved uddelingen af årets tv-pris.

Jens Nørgaard Larsen | foto

Det var til Billed-Bladets tv-pris uddeling, at den populære tv-vært Jes Dorph valgte at vise sig sammen med sin nye kæreste, Mai-Britt Haurholm.

Sidste år var på mange måder et hårdt år for tv-værten Jes Dorph-Petersen. Han blev både skilt fra Louise Dorph, som han var gift med i to år, og han måtte tage sig en timeout fra yndlingsjobbet som vært på ’Go aften Danmark’ på TV2 for at gennemgå en afvænningskur for sit alkoholmisbrug. Derfor skulle han også lige tænke sig om, da han blev spurgt om, hvad hans højdepunkt havde været sidste år.

»Det var mit nye arbejde på Go’ aften Danmark. Men et højdepunkt var også at møde Mai-Britt, som jeg mødte i slutningen af 2015,« fortalte Jes Dorph-Petersen, da BT mødte ham og kæresten Mai-Britt Haurholm, som er freelance-sminkør, på den røde løber forud for uddelingen af Billed-Bladets tv-priser.

Tager det stille og roligt

Her fortalte den populære tv-vært også, at han havde det strålende. Men at han og kæresten endnu ikke var parate til at tage det store skridt og flytte sammen.

»Vi tager det stille og roligt,» lød det fra Mai-Britt Haurholm, mens Jes Dorph nikkede energisk, inden parret forsvandt ind bag d’Angleterres imposante dobbelte glasdøre.

’Badehotellet’ vandt

Her skulle der uddeles ikke mindre end otte priser, blandt andet årets mandlige og kvindelige sportsværter, der gik til Morten Ankerdal og Heidi Frederikke Sigdal, der netop har forladt sit job som sportsvært på TV2.

Priserne som årets mandlige og kvindelige nyhedsværter gik til Kåre Quist på DR og Divya Das på TV2. Prisen som årets mandlige og kvindelige underholdningsværter gik til Mikkel Beha Erichsen og Lene Beier. Årets nye tv-program gik til tv-serien ’Norskov’, og den populære TV2-serie ’Badehotellet’ løb med prisen for Årets tv-program. De øvrige priser var ikke uddelt ved redaktionens slutning.

Se billeder fra uddelingen herunder.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.