Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Så er det endelig officielt. Pinsedag skrev den amerikanske TV-kanal CW kontrakt på at sende den nye udgave af 'Beverly Hills 90210' - indtil videre uden Brandon Walsh på rollelisten.

'90210' kommer til at handle om tre generationer i en familie fra Beverly Hills og Jennie Garth er med i den nye rollebesætning.

Hun skal spille den modne Kelly Taylor, der nu er ansat som erhvervsvejleder på sit gamle gymnasium West Beverly Hills High.

Det er foreløbig småt med navne på de øvrige medvirkende i '90210' og Jason Priestley er ved at være bange for, at han slet ikke får buddet. Flere af de gamle stjerner fra den populære serie har undsagt projektet, men Priestley er frisk på at genoplive Brandon Walsh.

- De har ikke kontaktet mig endnu, erkender skuespilleren.

Jason Priestley håber nu efter en tid med livet i den hurtige bane - også som racerkører - at han vil få en rolle i den nye omgang af 'Beverly'.

- Jeg er ellers helt klart åben over for at medvirke. Jeg var så glad for at arbejde på den serie. Jeg havde mange forskellige jobs og elskede dem allesammen, siger den nu 38-årige skuespiller.

Andre læser også