En mor holder sit barn fast, mens han grædende er tvunget til at få en tatovering på underarmen. 
En mor holder sit barn fast, mens han grædende er tvunget til at få en tatovering på underarmen. 
En chokerende video af en lille grædende dreng, der bliver holdt fast mens han bliver tatoveret på armen, går internettet rundt. Seerne er dybt forargede.

- Se! Se! siger moren på spansk til sit barn, der vrider sig og skriger af den smerte, tatovørnålen borer ind i hans barnehud.

Den lille dreng, der ikke ser ud til at være meget mere end 4-5 år, bliver holdt fast af sin mor, mens en mand tatoverer hvad der ligner noget skrift på hans underarm.

Vilde tatoveringer


Drengen græder helt tydeligt, er bange og forskrækket, men både tatovør og mor holder fast. 

Den lidt over et minut lange video går nu verden rundt, og dem, der ser den, er dybt chokerede. 

- Det her er sygt og ulækkert. De mennesker burde blive fængslet for børnemisbrug, raser en bruger på YouTube efter at have set den hjerteskærende video.

Ifølge engelske The Sun skulle moren og hendes søn stamme fra Mexico, mens der andre steder på nettet står Puerto Rico. Ifølge en canadisk blogger, der har en blog i forbindelse med en nyhedsside på nettet, får den stakkels dreng skrevet tallene '666' på underarmen. 
 
Den canadiske blogger Shannon Larratt skriver, at det er normalt for en afart af kristendommen kaldet 'Growing in Grace', at få tatoveret de tre seks-taller på børns underarme, da de dermed er velsignede af Jesus. Ifølge bloggeren skal de spansktalende voksne i YouTube-videoen også snakke om, at den lille dreng nu er 'velsignet af Jesus'.

'Growing in Grace'-bevægelsen blev oprettet af José Luis de Jesús, der kalder sig selv for anti-kristus. Det er ikke en dårlig ting i hans religion, men en betegnelse for det, som hans bevægelse står for. Angiveligt betyder anti-kristus at man ikke længere følger Jesus af Naxareth som han levede, da han var i live, men tror på, at José Luis de Jesús er den nye Jesus. Lederen selv har de tre seks-taller tatoveret på underarmen, og mange følgere får det ligeledes lavet. 

Om moren er en del af den alternative religion er ikke bekræftet nogen steder, men blot et gæt fra en bloggers side. 

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.