Foto: FRED PROUSER

Siden hun blev fundet livløs i et badekar i januar 2015, har obduktionen af Whitney Houstons 22-årige datter været hemmeligholdt. Indtil nu.

Siden hun blev fundet livløs i et badekar i januar 2015, og senere sov ind efter et halvt år i koma, har obduktionen af Whitney Houston og Bobby Browns 22-årige datter været hemmeligholdt.

Indtil nu, skriver Associated Press, der nu kender til dødsårsagen:

En kombination af at Bobbi Kristina Browns hoved blev sænket ned i vand og en forgiftning fra medikamenter førte til hendes død sidste år, oplyser retsmedicineren i en pressemeddelelse ifølge AP.

USA-HOUSTON/DEATH

Ifølge retsmedicineren skulle det dreje sig om en kombination af marijuana og alkohol samt angstdæmpende medicin.

Spekulationerne har floreret, siden hendes død sidste år, og kæresten Nick Gordon har tidligere været anklaget for at give hende stoffer og efterlade hende i et badekar med en hjerneskade til følge. Af hensyn til efterforskningen ønskede man ikke at offentliggøre dødsårsagen.

Men torsdag beordrede en dommer altså resultatet af obduktionen offentliggjort, skriver Daily News.

Bobbi Kristina Brown blev fundet livløs i et badekar i sit hjem i Atlanta med ansigtet nedad 31. januar 2015. 26. juli samme år sov hun stille ind efter at have ligget i koma i næsten seks måneder på Peachtree Christian Hospice i Georgia.

Tre år tidligere var hendes mor, sangerinden Whitney Houston blevet fundet på nærmest samme måde – død i et badekar på et hotel i Beverly Hills. Ifølge obduktionen lå et voldsomt kokainmisbrug bl.a. til grund for den 48-årige verdensstjernes død.

Whitney Houston og Bobby Brown var gift i 15 år indtil 2007. Bobbi Kristina Brown var deres eneste barn sammen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.