Mere end 69.000 amerikanere kan vel ikke tage fejl. Så mange har i hvert fald været inde og underskrive den erklæring, der kræver at få udvist den engelske CNN-vært Piers Morgan fra USA

Den 47-årige Piers Morgan er blevet voldsomt upopulær efter han i et interview efter massakren på Sandy Hook-skolen kaldte talsmand for de amerikanske våbenejere, Larry Pratt, for en farlig mand.

-  Du er en helt ubeskrivelig dum mand, er du ikke?, sagde Piers Morgan på et tidspunkt under det noget ophedede interview, og det har i skrivende stund fået 69.677 personer til at se rødt.I en erklæring oprettet på Det Hvide Hus’ hjemmeside kræves den kontroversielle tv-vært nu udvist med henvisning til, at han er godt i gang med at undergrave den amerikanske forfatning. Hans opfordringer til at stramme våbenloven anklages for at angribe enhver amerikaners rettigheder.- Hvis jeg bliver udvist for at ønske, at der bliver skudt færre mennesker, er der så andre lande, der vil have mig?
Det kunne da også se ud til, at den 47-årige Piers Morgan skal søge alternative steder hen, for for som om det ikke var nok, at der er oprettet en støtteerklæring for at få ham udvist, så er der også oprettet en erklæring for at forhindre Morgan i at komme tilbage til hjemlandet. Her er tilslutningen dog knap så stor endnu, men erklæringen har fået kendis-opbakning i form af den populære Top Gear-vært Jeremy Clarkson

- Amerika. Det har taget os 40 år at blive fri for Piers Morgan. Vil I ikke godt være rare ikke at sende ham tilbage, skriver han på Twitter.


Ifølge Det Hvide Hus’ hjemmeside skal der ikke mere til end 25.000 underskrifter, før man har krav på svar, men foreløbig er der dog ingen officiel udmelding om, at det er noget, man tager seriøst.