Opdateret: Klokken 18.30 har det tyske politi oplyst via Twitter, at der ikke har fundet nogen eksplosion sted, men at der blot var tale om en brændende kuffert.

Onsdag eftermiddag har der ifølge flere tyske medier, heriblandt Bild.de, været en voldsom eksplosion nær et asylcenter i den tyske by Zirndorff vest for Nürnberg.

Eksplosionen var angiveligt forårsaget af en kuffert, som var fyldt med spraydåser.

Omfanget af eksplosionen kendes endnu ikke, men i en pressemeddelelse oplyser politiet i Bayern, at der ikke er nogen tilskadekomne. Der er endnu ingen oplysninger om, hvad der har været årsag til eksplosionen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Øjenvidner har forklaret, at flere mænd løb fra stedet, hvor kufferten eksploderede, mens andre angiveligt har forklaret, at det var en mand og en kvinde, som placerede kufferten ved gerningsstedet.

Det får nu politiet i Bayern til at efterlyse en 30-årig mand og en kvinde på omkring 25 år, som menes at have en forbindelse til kufferten.

Eksplosionen kommer blot få dage efter, at en mand gik amok i et indkøbscenter i München og dræbte adskillige mennesker.

Klokken 18.30 melder det tyske politi via Twitter, at der ikke har fundet nogen eksplosion sted, men at der blot var tale om en brændende kuffert.

»Ingen eksplosion, ingen tilskadekomne,« lyder det i tweetet.

Opdateres...