En voksen og et lille barn er blevet fundet døde i et hjem i Sverige. I byen Sandviken små 160 kilometer nord for Stockholm.

Indtil videre er der særdeles sparsomme oplysninger ude om hændelsen.

Ifølge Aftonbladets oplysninger er der tale om en baby på mindre end et år. Ifølge Arbetarbladet er der tale om mor og barn. Ingen af oplysningerne er dog officielt blevet bekræftet af politiet, der heller ikke vil oplyse alder på hverken den voksne eller på barnet.

Politiet oplyser til dog til flere svenske medier, at man ikke mistænker nogen forbrydelse i forbindelse med den voksne persons død – til gengæld har politiet indledt en såkaldt forundersøgelse af årsagen til barnets død.

Arbetarbladet skriver, at politiet ankom til bopælen kl. 14.08 onsdag eftermiddag, men da mediet dukker op ved ejendommen torsdag er der ingen afspærring eller lignende.

En pressemedarbejder ved Polisregion Mitt oplyser til Expressen,  at politiet har gennemført en teknisk undersøgelse af ejendommen.

»Vi fik et alarmopkald til en adresse i går (onsdag, red.), hvor man fandt en voksen person og et barn, der var døde indendørs,« lyder det.

Til et spørgsmål om, hvorvidt der er foretaget arrestationer i sagen, lyder følgende svar fra politiet:

»Der findes endnu ingen oplysninger om det. Der er en forundersøgelse i gang, så vi kan simpelthen ikke komme med flere udtalelser,« skriver mediet.

De pårørende skulle være blevet underrettet og har fået krisehjælp.

Opdateres...