Mange mennesker har som nytårsforsæt, at de vil tabe sig eller kvitte smøgerne, men Kyle Feeny valgte i 2015 at sætte sig et utraditionelt mål.

365 dage er lig med mindst 365 pizza-slices. De traditionelle nytårsforsætter hoppede Kyle Feeny ikke på, da han vågende 1. januar 2015 og havde en ustyrlig lyst til den italienske delikatesse.

Derfor besluttede han sig for at udnævne det forgangne år til pizzaens år. Han aftalte med sig selv, at han skulle spise mindst et stykke pizza om dagen, indtil der var gået 365 dage.

Men der var en mening med det alternative nytårsforsæt. Han ville bruge sin tørst efter pizza til at indsamle 10.000 dollar, svarende til små 70.000 danske kroner, til organisationen Autism Speaks, der har som mål at ændre fremtiden for alle de, der kæmper med autisme. Det skriver Metro.

Den pizza-elskende mands fætter Robert fik diagnosen autisme, da han var en lille dreng. Siden da har familien brugt mange timer på at skaffe penge til forskning i bekæmpelse af sygdommen.

Og hvis det lykkedes Kyle Feeny at indsamle 70.000 kroner til organisationen inden kalenderen viste 2016, lovede han sig selv, at han skulle have et pizza-slice med pepperoni tatoveret på ballen, skriver Metro.

For at øge opmærksomheden omkring projektet valgte Kyle Feeny at lægge en video på sin Instagram-side med navnet 'team_pizza_365' hver dag. 365 videoer. Hvor han på en eller anden måde spiser pizza.

Det hele starter i badet.

Og 365 videoer senere har han blandt andet delt pizza med en hund, varmet pizza med et strygebræt, spist pizza blandt med en is og grebet et pizza-slice i luften, inden han lander i en pool og derefter spiser pizzaen.

Missionen lykkedes, og derfor måtte Kyle Feeny en tur til tatovøren, hvor et billede viser, at han får et varigt minde på ballen.

På nuværende tidspunkt har den 33-årige mand indsamlet 10.379 dollar, fremgår det af indsamlingen på GoFundMe, hvor man stadig kan støtte det gode formål.

Det sidste pizza-slice blev naturligvis fejret med champagne-sprøjt. Og et løfte om aldrig at lave et nytårsforsæt.