En argentinsk kvinde vil gifte sig med den mand, der er tiltalt for at have dræbt hendes søster. Arkivbillede.
En argentinsk kvinde vil gifte sig med den mand, der er tiltalt for at have dræbt hendes søster. Arkivbillede. Foto: MARIANA BAZO

Mens julefreden er ved at sænke sig over de fleste hjem, så har en argentinsk kvinde sørget for, at der i hvert fald i hendes hjem ikke bliver meget idyl op til jul. Den 22-årige Edith Casas vil nemlig giftes med den 35-årige morder Victor Cingolani.

At den unge kvinde er faldet for en morder er måske ikke i sig selv så besynderligt, da det tidligere er set, at visse kvinder bliver tiltrukket af koldblodige mordere som danske Peter Lundin og den norsk massemorder Anders Behring Breivik. Men i Edith Casas tilfælde er sagen noget speciel, idet hendes nye mand er dømt for at have dræbt hendes tvillingesøster - og det har bragt splid i familien, skriver Daily Mail.

Victor Congolani afsoner 13 års fængsel for at have dræbt Edith Casas tvillingesøster Johana Casas. Modellen Johana Casas, der tidligere havde været kærester med Victor Congoliu blev skudt kun få dage før sin 20-års fødselsdag i byen Pico Truncado i det sydlige Argentina i 2010.

Edith Casas familie er chokeret over hendes beslutning om at gifte sig med søsterens morder og kalder Edith Casas for en forræder. Tvillingernes mor, Marcelina, mener, at Edith Casas lider af psykiske problemer. Desuden har moderen udtalt, at hun er bange for, at også den anden tvillingedatter vil blive dræbt af Cingolani.

- Der er ingen ord, der kan beskrive, hvad Edith er ved et gøre. Hun er skyldig i et forfærdeligt forræderi, udtaler moderen ifølge Daily Mail.

Den nygifte brud ser dog ikke noget forkert i sin handling. Hun mener, at Cingolani er blevet uretmæssigt dømt for mordet på tvillingesøsteren.

- Victor er ikke en voldelig person, og jeg er ikke skør, lyder det fra Edith Casas, der har været kærester med den dømte morder i fem år.

Men måske har Edith Casas ret i sin påstand. I hvert fald er en anden mand, Johanas daværende kæreste, nemlig nu blevet anholdt og sigtet for mordet. Hans retssag begynder i nye år.

Edith Casas og Victor Cingolani havde planer om at blive gift den 21. december, men kort før brylluppet suspenderede en dommer brylluppet.

Retten vil først tage en endelig beslutning om, hvorvidt Cingolani kan blive gift med Casas den 31. december.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.