Hvad der blot skulle have været en stille og rolig standardflyvning fra Seoul i Sydkorea til Dallas i USA udviklede sig tirsdag til en yderst dramatisk oplevelse for 240 passagerer og 15 besætningsmedlemmer på American Airlines’ fly 280.

Efter at have fløjet over Japan blev flyet nemlig ramt af en voldsom turbulens, og der opstod vild panik blandt passagerne. Det viser en video, som en af passagererne optog, og efterfølgende har lagt på YouTube.

Det var angiveligt et voldsomt vintervejr, der forårsagede turbulensen og til sidst tvang flyet til at nødlande i Tokyos lufthavn, Narita. Det skriver CNN.

Ingen ombord på flyet kom alvorligt til skade, men fire passagerer og et enkelt besætningsmedlem blev efterfølgende indlagt til observation på et hospital i Tokyo. Alle er dog uden for livsfare, oplyser American Airlines i en pressemeddelelse.

En anden passager på flyet, en amerikansk advokat ved navn Marc Stanley, skriver på Facebook, at turbulensen varede en times tid, inden kaptajnen på flyet besluttede sig for at nødlande i Tokyo.

»Høje karakterer til besætningen, lave karakterer til vejrfolkene i American Airlines,« skriver Marc Stanley.

Efter en overnatning i Tokyo flyver de 240 passagerer og de 15 besætningsmedlemmer efter planen videre til USA i dag, onsdag.