____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den otte måneder gamle pige Genesis Haley har oplevet mere drama end flertallet af sine jævnaldrende. Pigen blev bortført, da en biltyv stak af med bilen fra en tankstation nær Houston. Politiet fik hurtigt efter tyveriet lokaliseret bilen, men til alles store skræk uden den lille pige. 

Heldigvis for Genesis Haley havde vietnameresen Hong Nyugen netop mandag morgen besluttet at gøre alvor af ambitionen om en løbetur, og undervejs hørte hun babygråd fra en grøftekant, oplyser tv-stationen ABC News.(Besøger du bt.dk på mobilen - se video-klip fra ABC News HER)

- Jeg hørte babyen græde. Jeg kiggede mig omkring, og kunne ikke se nogen i nærheden, og så fandt jeg babyen i sin autostol, fortæller Hong Nyugen til ABC News. 

Hong Nyugen kontaktede straks alarmcentralen for at meddele det mærkværdige fund. Heldigvis var lille Genesis Haley i god behold.- Der kravlede et par myrer på hendes hånd, siger Nguyen om pigens tilstand, da hun blev fundet.

Da Texas Politi nåede frem, blev den lille pige straks bragt til et hospital, som kunne meddele, at pigen var sund og rask efter den ufrivillige udflugt.

Politiet leder stadig efter biltyven, som altså også blev bortfører.