For anden gang på en måned går en amerikansk buschauffør amok på en passager
For anden gang på en måned går en amerikansk buschauffør amok på en passager
For 2. gang på en måned er en buschauffør gået amok på en passager i USA.

En stor kvindelig buschauffør tager fat i en ung pige, hiver hende fra sædet, svinger hendes hoved ind i en pæl og fortsætter ellers med at overfalde hende. Imens de andre passagerer målløse ser til.

Overfaldet fandt sted forleden i Baltimore i Maryland i en bus. Episoden blev filmet af nogle af de andre passagerer, og den har nu sin gang verden over gennem steder som Youtube og Twitter.

Den kvindelige buschauffør blev angiveligt provokeret af, at den unge pige, der til dagligt går i high school, ikke ville skrue ned for musikken i sine høretelefoner. Og så bryder helvede løs.

En ukendt mand kommer efter ca. et minut endelig til sig selv, og får buschaufføren til at stoppe og slappe af. Som grund for overfaldet siger kvinden, at den unge pige var 'respektløs'.

Hjemmesiden TMZ har været i kontakt med en repræsentant for det busselskab, som kvinden kørte for. De fortæller at kvinden har arbejdet tilfredsstillende for selskabet siden 2003 og er blevet tvunget på orlov, mens sagen bliver undersøgt.

For mindre end en måned siden slog en mandlig buschauffør en kvindelig passager flere gange i ansigtet med knytnæve, så hun røg i gulvet, fordi han følte sig 'provokeret' af hende.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.