Det var alt andet end en behagelig ankomst, som den legendariske tv-stjerne, stuntmand og profesionelle skateboarder Bam Margera fik i Colombia natten til mandag.

Her blev den 38-årige Bam Margera, som bedst er kendt fra de populære 'Jackass'-film, angiveligt udsat for et væbnet røveri af sin taxichauffør, da han forlod lufthavnen.

Det fortæller han i en video, som han har delt med sine 1,6 millioner følgere på Instagram.

»Jeg er lige ankommet til Cartagena (kystby i Colombia, red.) alene og tog en tilfældig taxi fra lufthavnen. Jeg kunne ikke spansk, de kunne ikke tale engelsk, så de lavede en oversættelse på deres mobiltelefon, som jeg skulle læse. Her stod der: 'Tøm din pung', mens de tog en pistol frem og viste den til mig,« beretter Bam Margera i videoen.

»Jeg gjorde, som de ville, og gav dem 500 dollar. De lod mig gå. Det var underligt. Velkommen til Colombia,« afslutter han i videoen, som kan ses nedenfor.

Af videoen fremgår det ikke, hvorvidt han har anmeldt episoden til politiet.

Selvom Bam Margera i videoen virker chokeret over hændelsen, skal der formodentlig mere til for at skræmme den erfarne stuntmand. Han har opnået en stor del af sin berømmelse på blandt andet at medvirke i MTV-sucessen 'Jackass', der blev et verdensberømt fænomen i starten af 00'erne. Den kontroversielle tv-serie, hvor hovedpersonerne, med Bam Margera iblandt, udfører farlige og vovede stunt, blev med tiden så populær, at holdet bag 'Jackass' også lavede hele fem film i perioden 2002-2011. I sin ofte skandaleramte karriere har Bam Margera også ageret musiker og karakter i PlayStation-spillet 'Tony Hawk Pro Skater'.

Bam Margera er i øjeblikket i Colombia, hvor han deltager i et event med kollegaer fra skateboard-verdenen.