Kæledyrsejere spenderer kassen på hundebryllup

USA: Det skal være så yndigt at følges ad – også for de to hunde Snickers og Scruffy, der er blevet forenet i ægteskab med et overdådigt bryllup. De to kæledyrs ejere inviterede ikke færre end 100 af deres venner og spenderede mere end 6.000 engelske pund - mere end 55.000 danske kroner - på et brylluppet, skriver Mirror News. Det blev fejret på en eksklusiv klub, hvor der blev serveret bryllupskage med portrætter af de to hunde, ligesom der var liveband, åben bar og en præst til stede for at gennemføre ceremonien. Ifølge Mirror News har brylluppet været på vej siden Valentinsdag, hvor Snickers og Scruffy blev forlovet.

Santa-san skal have tryllekunstner i ærmet

JAPAN: Vil man have succes som julemand, kræver det evnen til at levere magiske trick og klare svar. I hvert fald i Japan, hvor skolen Tokoyos Santa Claus Academy oplærer kommende julemænd. Det skriver Reuters, der beretter om, at 88 kandidater i den forløbne weekend deltog i et kursus i, hvordan de skal begå sig som Santa-san, som manden i rødt hedder i Japan. Træningen på kurset bestod blandt andet af oplæring i, hvilken tankegang det kræver at være julemand. Eksempelvis skal man ikke svare på nogen spørgsmål, med mindre man bliver tiltalt Santa-san, ligesom man anbefales at kunne hive nogle tryllekunstner ud af ærmet, da det kan være en god måde at bryde isen på.

Betjente mødt af pot-vogtende krokodiller

USA: En gulv-til-loft stripperstang, 15 marihuana-planter og to vrede krokodiller. Det var, hvad politiet på en bopæl i Olympia, Washington, blev mødt af, da de reagerede på opkald om skyderi. Det skriver Reuters. De vrede krokodiller befandt sig i et rum med marihuana-planterne og hvæsede af betjentene, der altså blev mødt af, hvad politiet selv betegner som et temmelig atypisk situation. En beboer i huset blev anholdt mistænkt for et drabsforsøg, og inden betjentene forlod stedet, blev krokodillerne lokket ind i et badeværelse med godbidder af rå kylling. De blev efterfølgende efterladt i varetægt hos en anden beboer i huset, der ifølge politiet er eksotisk danser.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.