Anklaget for kvælning med bryster

TYSKLAND: 33-årige Franziska Hansen fra Tyskland er anklaget for at ville kvæle sin ekskæreste Tim Schmidt med sine store bryster, skriver britiske mirror.co.uk. Ekskæresten har forklaret retten, at den barmfagre kvinde havde taget fat i hans hoved under sexakten og mast det ind i hendes bryster med stor kraft. - Jeg kunne ikke trække vejret, og jeg må have været helt blå i ansigtet. Jeg kunne ikke vriste mig fri, og jeg troede, at jeg skulle dø, siger han ifølge mirror.co.uk. Efterfølgende flygtede den 82 kilo tunge Tim Schmidt fra den blot 57 kilo tunge Franziska Hansen, som han beskylder for at ville dræbe ham, fordi han ville forlade hende. 33-årige kvinde fastslår imidlertid, at det hele var en sexleg, som hendes ekskæreste var helt bevidst om.

Kunstner syr tøj af lolitadukker

HOLLAND: Det er ikke helt klart, hvad der ligger bag de bizarre tekstiler. Ikke desto mindre har den hollandske kunstner Sander Reijgers sat fart i en produktion af forskellige ting, som er syet af lolitadukker, skriver hjemmesiden vice.com. Blandt andet har kunstnerens syet en jakke, hvor lolitadukkens ansigt kommer til syne, når man slået hætten på jakken op over hovedet, og han har syet handsker med skedeindgang i håndfladerne, som et slags stigmata, som man kender fra Jesus korsfæstelse. Han har desuden lavet en bold af bryster. Reijgers har syet plasticmaterialet sammen med stof fra flere mærker som Nike og Reebok og kalder det »en kritik af kapitalismens syn på kvinden«.

Susan Boyle i fræk PR-fadæse

STORBRITANNIEN: Sangerinden Susan Boyles nye album er blevet promoveret på en ret uheldig måde på Twitter, skriver The Gaurdian. Da hendes PR-folk skulle lancere Boyles album via diverse markedsføringskanaler, valgte de at lave et såkaldt hashtag på Twitter, som skulle reklamere for albummet med titlen »Standing Ovation«. Hashtagget #susanalbumparty blev af flere Twitter-brugere hurtigt læst som #sus anal bum party (sus anal numse fest, red.) og ikke som #susan album party, som det var tiltænkt. Den lidt uheldige ordsammensætning blev hurtigt slettet, men ifølge The Guardian er fadæsen allerede blevet indstillet til at blive årets Twitter-hashtag.

Juletræ til 24 millioner kroner

TOKYO: En juveler i Tokyo i Japan har sat et juletræ op i sin butik, som nok vil få de ellers høje juletræpriser til at blegne. Juletræet er af ren guld og pyntet med Disney-figurer som Mickey Mouse og Askepot - også i guld, oplyser NBC. Prisen er på 350 millioner yen, svarende til 24,3 millioner kroner, men så får den potentielle køber også et guldtræ, som er lavet af 40 kilo guld, knap tre meter højt og en meter i diameter. Marketing-chefen for forretningen »Tanaka Kikinzoku Jewelry« siger, at træet rent faktisk er en godt tilbud.

Fisker død efter at have slugt fisk

BRASILIEN: En brasiliansk fisker er død, efter at en fisk, som han netop havde fanget, svømmede ned i halsen på ham og kvalte ham, skriver The Telegraph. Manden var ude at fiske ved stranden i Icapui i det nordøstlige Brasilien, da han fik en mindre fisk på krogen. Han vædde efterfølgende med sine venner om, at han ville være i stand til at holde fisken mellem tænderne i et minut. Men fisken smuttede fra ham og svømmede ned i halsen på ham. På trods af den manglende luft lykkedes det manden at køre i bil til et hospital tre kilometer væk, men han kollapsede, da han ankom.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.