Alternativt straf for alternativ kørsel

USA: En 32-årig amerikansk kvinde blev idømt det, man vel godt kan kalde en tur i den offentlige gabestok, efter at hun havde lavet en noget hasarderet overhaling ved en skole i Cleveland. Shena Hardin blev så træt af at holde og vente bag en skolebus, at hun valgte at overhale den indenom ved at køre op på fortovet ved Cleveland Metropolitan School, da elever var ved at stige af og på bussen. Det takserede en dommer i Cleveland til en frakendelse af kørekortet på 30 dage og en regning på 250 dollar for at dække sagsomkostningerne. Sidst, men ikke mindst, hev dommeren en kreativ straf frem. Den bestod i, at Shena Hardin tirsdag morgen skulle møde op på et gadehjørne ved skolen bærende et skilt med påskriften »Only an idiot would drive on the sidewalk to avoid a school bus« (»Kun en idiot ville køre på fortovet for at undgå en skolebus«). Der skulle den 32-årige mor stå i en time, inden hun måtte pakke skiltet sammen og flygte hjem i skjul. Det skriver ABC Action News.

Hugh Hefner slår dørene op i Indien

INDIEN: Pornografi er forbudt i Indien, men det skal ikke være nogen forhindring for Hugh Hefner. Inderne skal da også have en Playboy-klub, synes holdningen at være hos manden bag milliarddynastiet, der er bygget på billeder af storbarmede og hovedsagligt blonde, nøgne, unge kvinder. Derfor skal der åbnes en Playboy-klub i det indiske turistmekka Goa. Men det bliver ifølge New York Times med visse begrænsninger. De velkendte Playboy-piger iført kaninkostumer vil ikke kunne ses i Indiens første Playboy-klub. - Bunnies er en integreret del af Playboys klubber, men på grund af den indiske moral og følsomhed på området kan vi ikke bruge de traditionelle kostumer, som Playboy bliver associeret med, siger Sanjay Gupta, der er direktør for Playboy Lifestyle. Han lover til gengæld, at der vil blive afsløret helt nye kostumer ved åbningen af klubben.

Så kan man da tale om et lorte-hotel

JAPAN: Hvad siger du til en overnatning på et offentligt toilet? Den berømte japanske arkitekt Tatsu Nishino siger »ja tak«. Han har opført et 22 kvadratmeter stort hotelværelse på et offentligt toilet i Osaka. Selve hotelværelset, der er det eneste af sin slags på det anderledes hotel, skulle ifølge The Japan Daily News være ganske fint. Men mens du ligger og daser den i silkelagenerne, kan du høre besøgende besørge sig lige på den anden side af væggen. Toilet-byggeriet, der er opført som en del af det såkaldte Osaka Canvas Project, er efter sigende et forsøg på at portrættere to forskellige livsstile. En nat i selskab med japanere, der gør, hvad naturen nu engang kræver, koster 125 dollar - svarende til 730 kroner.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.