Snart kan du komme på nettet under havet

USA: Først blev det muligt at gå på internettet i rummet, da NASA lancerede internetadgang højt oppe over skyerne, og nu kan man snart også at komme på nettet langt nede i havets dyb.

Forskere fra University of Buffalo har nemlig haft succes med at få trådløst internet til at fungere under vandet, skriver Yahoo News.

»Et nedsænket trådløst netværk vil give os en hidtil uset mulighed for at indsamle og analysere data fra vores oceaner i realtid,« siger Tommaso Melodia, projektleder og lektor i elektroteknik ved University of Buffalo.

Undervandsinternettet skal dog først og fremmest bruges til praktiske formål som overvågning af livet i havet og til at give advarsler om tsunamier. Med andre ord: Du må vente med at instagramme dine undervandsbilleder, til du er kommet op til havoverfladen igen.

BNB

Livagtig halloween-udsmykning udløste politialarm

USA: En mand fra Oklahoma tog måske halloween-udsmykningen et skridt for langt, da han forvandlede sin indkørsel til et gerningssted med blodige lig i form af dukker i menneskestørrelse. I hvert fald fik synet af »ligene« flere naboer til at ringe til politiet, beretter Daily Mail.

Det er særligt dukken »Crushed Kenny«, der ligger med hovedet under garageporten og smurt ind i blod, som har vækket forargelse i byen Mustang.

»Jeg prøver bare at skræmme folk, det er det, jeg kan lide at gøre,« siger manden bag den livagtige udsmykning, Johnnie Mullins, med et smil til TV-stationen News9.

Det er tydeligvis ikke alle naboer, som synes det er sjovt, men ifølge det lokale politi, der blev tilkaldt, har Mullins ikke gjort noget forkert. Den melding har fået manden til at udvide udsmykningen med endnu et blodigt lig, »Dead Fred«.

Dead Fred er placeret under Mullins bil i indkørslen, og ligner en, som er blevet kørt over.

BNB

Pave Frans bortauktionerer sin Harley Davidson

ITALIEN: Det kommer måske som en overraskelse, at pave Frans har en motorcykel, ikke desto mindre er det sandt. Men nu skal motorcyklen bortauktioneres for at skaffe penge til organisationer, som hjælper hjemløse. Det skriver Daily Telegraph.

Enrico Feroci er direktør for velgørenhedsorganisationen Caritas, som pengene går til, og han er meget taknemmelig for pavens støtte:

»Det er en dyrebar gave, som endnu en gang har gjort os glade over at føle, hvor tæt vores biskop er på de fattige i kirken i Rom. Vi er dybt taknemmelige for dette,« sagde Feroci på et pressemøde.

Og hvorfor i alverden har paven overhovedet en motorcykel? Jo, den fik han i juni af de tusindvis af Harley-entusiaster, som han velsignede på Peterspladsen i Rom i forbindelse med Harley Davidsons 110-års fødselsdag.

BNB

Vin til katte er det nye

JAPAN: Siden øl til hunde blev introduceret, har det kun været et spørgsmål om tid, før kattevinen kom på markedet. Og nu er den her så, skriver Fox News.

Det er et japansk dyrelivsstilsfirma, som har lanceret den nye vin udelukkende til katte. Vinen har fået navnet Nyan Nyan Nouveau, og i modsætning til almindelig vin er kattevinen uden alkohol og lavet på saft fra vindruesorten Cabernet Franc, C-vitamin og katteurt.

Firmaet bag vinen ved godt, at katte ikke drikker væske på grund af smagen, men man håber, at katteejerne vil købe den særlige drik til de små lodne væsner, når der er særlige begivenheder at fejre, for eksempel jul og fødselsdage.

Katteejerne skal dog skynde sig. Der er kun produceret 1.000 flasker til godt 20 kroner stykket.

BNB

15 år gammelt væddemål på barnebarn gør bedstefar til millionær

STORBRITANNIEN: Da den blot 16-årige fodboldspiller Harry Wilson tirsdag fik debut på det walisiske fodboldlandshold, jublede hans bedstefar ekstra højt. I sig selv var barnebarnets landsholdsdebut grund nok til at juble, men bedstefaderen, Peter Edwards, blev ovenikøbet millionær. Det skriver BBC.

For 15 år siden spillede han 50 pund på, at barnebarnet en dag ville komme på landsholdet. Tirsdag blev Harry Wilson så den yngste spiller på Wales’ landshold nogensinde, da han blev skiftet ind i slutningen af VM-kvalifikationskampen mod Belgien. Indskiftningen betød, at Peter Edwards vandt 125.000 pund, som svarer til 1,1 million kroner.

»Jeg var ødelagt, fordi jeg måtte vente 85-86 minutter, før han kom ind, og jeg var i panik, fordi de allerede havde brugt to udskiftninger, så jeg troede ikke, han ville komme ind. Men da han kom ind, tog jeg mig et glas vin mere. Jeg var først og fremmest en stolt bedstefar,« siger Edwards.

Dagen efter at den stolte bedstefar blev millionær, gik han på pension - et år tidligere end planlagt.

BNB