Det var bare ment som sjov underholdning til afskedsmiddagen, da et hold svenske marinesoldater var ved at afslutte deres ophold i Afghanistan.

De havde fået at vide, at de skulle lave en video som underholdning, og da de lige havde set musicalen 'Grease' fra 1977, fandt de på at lave deres egen version af sangen 'Grease Lightning'.

Videoen har fået enorm opmærksomhed og et blevet et kæmpe-hit på internettet. Og nummeret er da også lavet så godt, at selv den rigtige Grease-instruktør Randal Kleiser har kommenteret videoen på en af soldaternes facebook-side:

- Hej drenge. Fantastisk arbejde. Meget detaljeret. Jeg grinede højt hele videoen igennem. Tillykke. Da jeg lavede Grease tilbage i '77 drømte jeg ikke om, at svenske marine-soldater ville lave deres egen version tre årtier senere!!!, skriver Randal Klaiser.

Marinesoldat Anton Nyberg, der er manden i den sorte T-shirt på videoen, siger, at det var rigtig sjovt at lave den.

- Det var virkeligt skægt at lave den, og det var rart at have noget andet at tænke på end kun arbejde. Det er godt at have tankerne på noget andet. Vi lavede videoen som underholdning, da vi skulle holde afskedsmiddag, lige inden vi skulle sendes hjem fra Afghanistan. Vi havde tre dage til at lave den, så det var meget kort tid, siger Anton Nyberg.

Se flere sjove - og rørende soldatervideoer nedenfor

Se den rørende video: Her overrasker dansk soldat sine små søskende
 

Rørende video går verden rundt: Her overrasker hjemvendt soldat sin familie