USA har fået indikationer på, at det forsvundne fly fra Malaysia Airlines er styrtet ned i Det Indiske Ocean, og derfor sender de nu destroyeren USS Kidd afsted for at lede. Det fortæller en højtstående embedsmand fra Pentagon til den amerikanske tv-station ABC News.

Tidligere torsdag kom det frem, at det forsvundne fly fra Malaysia Airlines kunne være fløjet rundt i timevis, efter man mistede radiokontakten med det. Og nu bekræfter man fra amerikansk side, at man har indikationer på, at flyet kan være forsvundet i verdens tredjestørste hav, Det Indiske Ocean.

- Vi har indikationer på, at flyet styrtede ned i Det Indiske Ocean, fortæller embedsmanden.

Malaysia Airlines flight MH370 forsvandt natten til lørdag, og endnu er det ikke lykkedes at finde frem til, hvad der er sket med flyet, der havde 239 personer om bord, på trods af en massiv eftersøgning med deltagelse fra flere lande.

Selvom USA nu har sendt destroyeren af sted, så vil det tage et døgns tid før den når frem og kan gå i gang med at lede efter flyet.

Malaysiske myndigheder offentliggjorde også tidligere på dagen, at de havde udvidet deres søge område til det Andamanske Hav, der ligger nord for Det Indiske Ocean.

Andre læser også