Natalee Holloway var 18 år, da hun forsvandt på en ferie til den hollandske ø i Caribien, Aruba. Nu har den mand, der tidligere har været mistænkt i sagen, indrømmet, at han slog hende ihjel.
Natalee Holloway var 18 år, da hun forsvandt på en ferie til den hollandske ø i Caribien, Aruba. Nu har den mand, der tidligere har været mistænkt i sagen, indrømmet, at han slog hende ihjel. Foto: Natalee Holloway RC/Twitter

En hollandsk mand indrømmer, at det var ham, der slog en ung amerikansk studerende ihjel på en caribisk ø i 2005. Indrømmelsen kommer, mens han sidder i et fængsel i Peru og afsoner en straf for et andet kvindedrab.

I 11 år har et amerikansk forældrepar levet i sorg, uvished og vrede. Deres datter, Natalee Holloway, forsvandt sporløst på en ferietur til den hollandske ø Aruba i Caribien i 2005.

De har sørget, fordi de er så godt som sikre på, at deres datter er død. Uvisheden om, hvad der skete med hende, og hvor hendes lig er, har dog gjort det næsten umuligt for dem at komme videre i deres liv. Og vreden mod den mand, som de er sikre på har myrdet hende, er grænseløs og - forståeligt nok - hadsk.

Natalee Hollaway var ung, smuk og mønster-elev. Hun var 18 år gammel, da hun i 2005 tog med sine skolekammerater til Aruba i Caribien for at fejre en veloverstået eksamen.

En aften forlod hun en bar med tre unge fyre. Siden har ingen set hende.

Natalee Holloway var 18 år, da hun forsvandt på en ferie til den hollandske ø i Caribien, Aruba. Nu har den mand, der tidligere har været mistænkt i sagen, indrømmet, at han slog hende ihjel.

En af de unge mænd var den dengang 17-årige hollandske mand Joran Van der Sloot. Han har hele tiden været politiets hovedmistænkte, men det var ikke muligt for dem at bevise, at han var skyldig. Selv benægtede han alt.

Tina Jørgensen

Nu har en journalist på vegne af Radar Online og The National Enquirer besøgt Van der Sloot i et fængsel i Peru. Her har han siden 2010 afsonet en dom på 28 år for drabet på en anden ung kvindelig studerende, peruvianske Stephany Flores.

I en skjult optagelse fra fængslet indrømmer Joran Van der Sloot, at det også var ham, der myrdede Holloway.

Joran Van der Sloot fotograferet i forbindelse med retsagen om peruvianske Stephany Flores. Van der Sloot blev dømt for drabet, men allerede fem år tidligere dræbte han den 18-årige amerikanske studerende Natalee Holloway. Det indrømmer han nu i en skjult optagelse. (Arkivfoto)

Han kritiserer efterforskningen af drabet, som han kalder 'en af de værste politi-efterforskninger, der nogensinde har fundet sted.'

Da journalisten spørger, om han mener sagen om Holloway, svarer han:

»Ja, ja, ja.«

»Ja, der var jeg også skyldig, og jeg står ved alt, hvad jeg har gjort.«

Van der Sloot forklarer også, hvordan han hele vejen gennem sagen løj for politiet.

»Jeg sagde aldrig sandheden. Jeg fandt på så mange historier mod politiet...«

Natalee Holloways far siger til Radar Online, at han håber, at Van der Sloot 'rådner op' i sit peruvianske fængsel.

Den formodede drabsmand har tidligere forsøgt at afpresse Natalees mor, Beth Holloway, ved at få hende til at betale for nogle af datterens ejendele.

Van der Sloot har tidligere forsøgt at afpresse Beth Holloway, mor til Natalee Holloway.

Det er også kommet frem, at han har forsøgt at få penge for at afsløre, hvor liget er gemt.

Efter faderens ønske blev Natalee Holloway erklæret død i 2012.

»Jeg er så gammel, at jeg ved, at hvis en ung kvinde forlader en bar med tre fyre og ikke bliver set eller hørt fra i tre dage, så er der sket noget slemt, og allerede dengang var der 99 procents chance for, at vi aldrig ville se hende igen,« har Dave Holloway tidligere udtalt til Daily Mail.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.