To svenske unge, kvinder blev forsøgt voldtaget og stukket ned på deres hotelværelse.

Massevis af unge vil i de kommende uger valfarte sydpå for at fejre veloverståede eksamener. Samme plan havde to unge svenske piger, der ifølge den spanske avis 20minutos for to dage siden rejste til Spanien for at fejre, at de var færdige med skolen.

Nu er drømmeferien endt på den mest tragiske vis. Klokken halv fire natten til lørdag trængte en fremmed mand ind på kvindernes værelse på vandrehjemmet 'Hostal El Cid' i Fuengirola på den spanske solkyst, hvor han forsøgte at voldtage den ene.

Da hendes 19-årige veninde forsøgte at komme kvinden til undsætning, overfaldt manden dem begge med en køkkenkniv.

Den ene af de unge kvinder døde af sine kvæstelser, mens det lykkedes den anden, der var blevet stukket i halsen og på hænderne, at stikke af og få tilkaldt hjælp. Personale fra vandrehjemmet, der forsøgte at lægge sig imellem, blev også såret af kniven, før det lykkedes at overmande manden. 

 - Den ene svensker er død af sine skader, mens den anden er indlagt på sygehus. Hun er ikke livsfarligt såret, siger Cecilia Julin fra det svenske udenrigsministerium ifølge aftonbladet.se.

Fredag aften var det sidste skoledag i store del af Spanien og der var mange fester i området omkring Malaga. De to svenske kvinder havde været til en af de mange fester, før de kom tilbage til deres vandrehjem, hvor overfaldsmanden ventede. 

Ifølge den spanske avis El Pais er gerningsmanden en marrokansk mand omkring de 30 år. Han er anholdt af politiet.