»Kan man blive sigtet for drab uden et lig?«

Det skulle den 49-årige Brian Walshe angivelig have søgt på, efter hans kone forsvandt, og før hun senere hen blev efterlyst af sin arbejdsgiver.

Det skriver The Boston Herald.

Sagen om den 39-årige mor til tre, Ana Walshe, har sendt chokbølger gennem lokalsamfundet i den amerikanske forstad Cohasset i Massachusetts.

Ana Walshe blev sidst set nytårsdag, men den egentlige eftersøgning gik først i gang 4. januar, da hendes arbejdsgiver meldte hende savnet.

Den 39-årige Ana Walshe med sine tre sønner, der både er foruden deres efterlyste mor og deres far, som nu er sigtet for drab.
Den 39-årige Ana Walshe med sine tre sønner, der både er foruden deres efterlyste mor og deres far, som nu er sigtet for drab.
Vis mere

Det er også kommet frem, at Ana Walshe i 2014 indgav en anmeldelse til politiet om en dødstrussel, hun og en veninde havde modtaget. Afsenderen af dødstruslen har senere vist sig at være hendes egen mand.

Under efterlysningen gik Brian Walshe fra at efterlyse sin kone til nu at sidde på anklagebænken tiltalt for mord.

Han blev først anholdt for at have vildledt efterforskningen ved at have løjet om sine gøremål, men nu har politiet fremskaffet hans uhyggelige søgehistorik.

Søgehistorikken, der er foretaget før efterlysningen af hans kone, viser, at Brian Walshe blandt andet søgte på, hvordan man bortskaffer kropsdele.

Ydermere viser historikken også, at Brian Walshe søgte på, hvor længe en person skal være forsvundet, før man kan arve, og hvilken amerikansk delstat det er bedst at få skilsmisse i.

Politiet har fremskaffet overvågningsmateriale, der viser, at Brian Walshe købte rengøringsmidler for over 3.000 kroner, mens han i butikken var iført ansigtsmaske og gummihandsker.

Den assisterende distriktsadvokat Lynn Beland fortæller, at i stedet for at få skilsmisse, har Brian Walshe parteret sin kone.

Politiet har fortsat ikke fundet Ana Walshe, men man formoder, at hun er død.