19-årige Maria Peiner fra Tyskland havde glædet sig til at blive mor, men det fik hendes kæreste sat en stopper for.

Da 19-årige Maria Peiner fandt ud af, at hun skulle være mor, var hun ovenud lykkelig. Hun troede derfor også, at hendes kæreste Eren Toben var lige så glad for det lille liv, der skulle til at fylde deres tilværelse. Det skulle desværre vise sig, at kæresten langt fra glædede sig til at blive far.

Eren Toben fra Berlin og en medsammensvorne er blevet idømt 14 års fængsel, efter de i januar 2015 lokkede Eren Tobens gravide kæreste, Maria Peiner, ud i en skov i udkanten af Berlin under dække af, at de skulle ud og købe børnetøj.

I skoven slog Eren Toben Maria Peiner i hovedet med et stykke træ og stak hende flere gange med en brødkniv. Herefter overhældte han hende med benzin og satte ild til hende, skriver The Mirror.

Alt dette fordi han ikke ønskede at være far til det otte måneder gamle barn, som Maria Peiner havde i maven.

»For ham var forbrydelsen løsningen. Han ville have et frit og lykkeligt liv, som han selv var i kontrol over,« sagde dommeren Regina Alex ifølge The Mirror.

Maria Peiners lig blev fundet dagen efter, og Eren Toben og kammeraten blev anholdt kort efter.

De to forsøgte at skyde skylden på hinanden, men Eren Tobens fingeraftryk var på kniven, og det var således nok til, at man kunne idømme de to 14 års fængsel for det grusomme mord.