En 12-årig dansk dreng blev torsdag formiddag dræbt ved en skiulykke i Østrig. Den danske ambassade er i kontakt med familien.

ØSTRIG: En skiferie endte tragisk for en dansk familie torsdag, hvor familiens 12-årige søn mistede livet ved en ulykke på skisportsstedet Grossaarl nær Salzburg.

Udenrigsministeriets Borgerservice har torsdag aften været i kontakt med de østrigske myndigheder, der bekræfter, at drengen er dansk statsborger.

Til Berlingske Nyhedsbureau oplyser Borgerservice, at den danske ambassade i Wien er i kontakt med drengens familie, som er blevet tilbudt konsulær bistand. Derudover har man ikke yderligere oplysninger.

Ulykken fandt ifølge nyhedssiden Salzburg24.at sted omkring klokken 10.40, hvor den 12-årige mistede kontrollen over sine ski og styrtede ud over en skrænt.

En læge, der tilfældigvis var til stede, gav drengen førstehjælp, inden en redningshelikopter fløj ham til et nærliggende hospital. Hans liv stod dog ikke til at redde, selv om han ifølge Salzburg24.at var iført skihjelm.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.