En amerikansk tyv fik sig en uventet udfordring, da han søndag brød ind i et 'escape room' i Washington. Et escape room er et koncept, hvor deltagerne bliver lukket ind i rum udfyldt med små gåder, ledetråde og udfordringer, som de skal løse for at kunne komme ud.

Og det var sådan et rum, som Wardlaw - der nu er sigtet i sagen - uforvarende havnede i.

Det lykkedes angiveligt Wardlaw, der brød ind i Northwest Escape Experience i Washington, at rasere rummet i sådan en grad, at han ikke kunne slippe ud, fortæller Fox News.

»Han kunne tilsyneladende ikke finde ud af at bruge nøglen til hoveddøren og var så fanget,« fortæller ejeren af forretningen, Tamara Bertrand.

Undervejs i forsøget på at undslippe kom Wardlaw til at ødelægge dørhåndtaget til bagdøren. Og til sidst var der ingen anden udvej, så Wardlaw så sig nødsaget til at ringe til alarmcentralen. Her forklarede han politiet, at han ringede fra Northwest Escape Experience, fordi hans eget hjem var ved at blive røvet.

Han gav politiet en falsk adresse, så de rykkede ud til adressen, hvor han sad fanget. Efter politiet ankom, lykedes det at få Wardlaw ud af rummet, og han vil nu blive sigtet for tyveri.