De første meldinger om, at det var en 24-årig mand, der stod bag skoleskyderiet på Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut, holder måske ikke stik.

USA: De første meldinger efter massakren på Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut, gik på, at det var en 24-årig mand, der stod bag. Men nu skriver flere internationale medier, at det formentlig var hans 20-årige bror.

Gerningsmanden er død, og flere medier skriver, at broren til ham er i politiets varetægt, mens andre skriver, at broren er fundet død. Og ifølge de seneste meldinger er det altså den 20-årige, der har mindst 26 liv på samvittigheden, og formentlig den 24-årige storebror, der enten er i politiets varetægt eller fundet død.

Hvis oplysningerne om den døde bror holder stik, så er dødstallet efter massakren oppe på 28. Blandt ofrene er 20 børn og seks voksne på skolen, og derudover er gerningsmanden og formentlig også broren død.

Kort efter klokken 21 dansk tid udtalte en tydeligt berørt Barack Obama sig om tragedien.

- Vi har set alt for mange af disse tragiske begivenheder de seneste år, sagde den amerikanske præsident og fortalte, at hovedparten af dødsofrene i Newtown var mellem fem og 10 år.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.