Hele USA følger i disse dage jagten på den tidligere politimand ved Los Angeles Police Department, LAPD, Christopher Dorner, der indtil videre menes at have tre liv på samvittigheden. Nu melder tv-stjernen Charlie Sheen sig også til dem, der gør sit til at få sat en stopper for den 33-årige politimorder. 

Ny


Før Dorner påbegyndte det, der tilsyneladende er en slags vendetta mod LAPD, sendte han sin politi-afdeling et manifest, og det er heri, han nævner stjernen fra serien ’Anger Management’ sammen med en række andre film - og tv-folk fra Hollywood.

- Charlie Sheen, du er sgu fed, skriver Dorner.

Det har nu fået tv-stjernen til uploade en video på internettet, hvor han opfordrer Christopher Dorner til at give ham et kald.

- Du har nævnt mig i dit manifest. Tak for dine pæne ord. Jeg opfordrer dig til at ringe til mig. Lad os sammen finde ud af, hvordan vi stopper det her. Ring til mig, jeg ser frem til at tale med dig, siger Hollywood-stjernen i videoen, hvor han fra en sofa taler til manden, det meste af USA efterhånden ved, hvem er.

SE VIDEOEN HER

I Californien er der nu udlovet en dusør på en million dollar svarende til 5,6 mio. kroner for oplysninger, der kan lede til pågribelsen af Christopher Dorner.

- Vi vil ikke tolerere, at nogen underminerer sikkerheden og roen i vores kvarterer og lokalsamfund. Denne jagt er ikke et spørgsmål om hvis. Det er et spørgsmål om hvornår, og det skal Christopher Dorner vide, siger borgmester i LA, Antonio Villaraigosa, ifølge CNN.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.