Alle går og venter på, at der kommer en tiltale eller ej  mod den tidligere amerikanske præsident Donald Trump.

For bliver Donald Trump overhovedet tiltalt for at have betalt 130.000 dollar i holdkæft-penge til en tidligere pornostjerne kort før præsidentvalget i 2016?

Selv sagde han, at han ville blive anholdt i sagen tirsdag, men intet er sket.

Trump fordriver tilsyneladende blandt andet ventetiden på sit eget sociale medie Truth Social, hvor han, ifølge Dagbladet, tordner løs:

»Hvad er det for en slags person, der kan anklage en anden person, i dette tilfælde en tidligere præsident i USA, som fik flere stemmer end nogen anden siddende præsident i historien, og ledende præsidentkandidat for det republikanske parti, for en forbrydelse, nå det står klart, at INGEN forbrydelse er blevet begået,« skriver han.

Trump truer med, at 'potentiel død og ødelæggelse' kan blive konsekvensen af 'en falsk anklage, som kan være katastrofal for vores land.'

B.T.s USA-ekspert, Jacob Heinel Jensen, er i New York.

Han siger:

»Det har efterhånden udviklet sig til en farce. Donald Trump har kortsluttet processen, og det eneste, der skulle til, var åbenbart, at han meldte ud på forhånd, at han ville blive arresteret.«

For Trump er det en fordel, at ventetiden bare trækker ud.

»Donald Trump bare vinder og vinder lige nu. Man kan ikke lade være med at tænke på, om det i virkeligheden var Trumps strategi med udmeldingen i sidste uge at få Alvin Bragg til at fremstå svag og inkompetent,« siger Jacob Heinel om distriktsanklageren.