Se videoen foroven.

Den amerikanske præsident havde nær glemt at lægge hånden på hjertet under afspilningen af nationalhymnen til det årlige påskearrangement i Det Hvide Hus. Trump kan dog takke sin kone for, at han fik hånden på brystet i sidste øjeblik.

Mandag var det nye amerikanske præsidentpar for første gang værter ved det traditionsrige påskearrangement i Det Hvide Hus, hvor flere tusinde børn fra alle USA's 50 stater fik chancen for at komme helt tæt på præsidenten og hans kone og fejre påsken sammen med dem.

Det var præsidentfruen Melania Trump, der var værtinde ved Trump-parrets første påskearrangement, som er en stor ting 'over there.'

Men det var ikke den nye førstedames smukke rosa kjole, der løb med opmærksomheden. Ej heller hendes højtlæsning for de fremmødte børn, deres æggeløb på plænen foran præsidentboligen eller øjeblikket, hvor præsidentparret satte sig ned blandt ungerne og malede påskeæg og ditto harer.

Det gjorde derimod det øjeblik, hvor det unægtelig så ud til, at Melania Trump gav sin mand et diskret puf, da han øjensynligt glemte at lægge højre hånd på sit hjerte, da nationalmelodien begyndte.

Knap havde præsidentparret forladt balkonen med deres søn Barron, før Twitter kogte over med bemærkninger, videoklip og sjove memes af de få sekunder, hvor det så ud som om, at Melania Trump redder sin mand fra at gøre en noget uheldig figur.

'So much for 'America first', lyder en tør kommentar i New York Daily News med henvisning til den nye præsidents mantra om at tænke på USA og amerikanerne før alle andre.

Andre gør sig også morsomme over, at det er Trumps kone, Melania, der er født og opvokset i Slovenien, der må huske ham på at vise sin respekt over for flaget og nationalmelodien.

Enkelte mener, at Trump leder efter sit hjerte, mens en anden minder om, hvordan den forrige præsidentfrue måtte kalde sin mand til orden, da han hyggede sig med den daværende danske statsminister i Nelson Mandelas begravelse.

Påskearrangementet i Det Hvide Hus går helt tilbage til 1878, men i år har det været imødeset med en vis spænding, da den nye administration ifølge de amerikanske medier kom lidt sent i gang med planlægningen.

Samme dag, som Trump og Førstedamen hyggede sig med børn og påskeæg, kunne præsidenten læse i en ny Gallup-måling, at kun 45 procent af amerikanerne tror på, at Trump vil holde sine valgløfter.

Trump har allerede haft problemer med at indfri løfterne om at afskaffe sundhedsreformen Obamacare og gennemfører sit meget omtalte indrejseforbud.