Lyt til artiklen

Kender Donald Trump den tidligere mafiaboss Joey Merlino, eller ved han i det mindste, hvem han er?

Spørgsmålene har meldt sig, efter at den tidligere amerikanske præsident har ladet sig forevige sammen med den dømte mafiaboss fra Philadelphia, Joseph 'Skinny Joey' Merlino.

De to mænd stillede op til fælles fotografering sammen med en af Merlinos venner på Trumps International Golf Club i West Palm Beach tidligere på måneden.

Det var avisen Philadelphia Inquirer, der offentliggjorde billedet af den umage trio.

Trump er udstyret med den velkendte 'Make America Great Again'-kasket, og hånden formet som et thumbs up.

»Præsident Trump får taget talrige billeder med folk. Det betyder ikke, at han kender hver enkelt person, han kommer i kontakt med,« siger en talsperson til The Inquirer.

Den pågældende forholder sig ikke til spørgsmålet om, hvorvidt den tidligere præsident kender Merlino, som har siddet i fængsel for både afpresning og ulovlig spilvirksomhed.

Men det gør Merlino derimod gerne selv.

Joseph 'Skinny Joey' Merlino fotograferet for år tilbage før en retssag. (Arkivfoto)
Joseph 'Skinny Joey' Merlino fotograferet for år tilbage før en retssag. (Arkivfoto) Foto: H. RUMPH
Vis mere

»Trump vidste ikke, hvem jeg var, da vi stillede op til foto på hans golfklub,« lyder det fra mafiabossen ifølge Philadelphia Inquirer.

Det er ikke første gang, den tidligere præsident skaber forargelsen på grund af de folk, han omgås.

I november sidste år mødte han voldsom kritik, da han i sin private Palm Beach Private Club spiste middag med den hvide nationalist Nick Fuentes og rapperen Kanye West, nu kendt under navnet Ye, på et tidspunkt, hvor sidstnævnte var under beskydning for antisemitiske bemærkninger.