Politiet i den norske by Stavanger frygter, at en kun tre-årig dreng er blevet voldtaget på et asylcenter i byen.
Politiet i den norske by Stavanger frygter, at en kun tre-årig dreng er blevet voldtaget på et asylcenter i byen. Foto: Sara Gangsted

En uhyggelig sag har muligvis ramt Norge, hvor politiet frygter, at en kun tre-årig dreng er blevet voldtaget på et asylmodtagecenter i byen Stavanger. Det skriver Stavanger Aftenblad.

Politiet i den norske by Stavanger efterforsker i disse dage en uhyggelig sag, hvor en kun tre-årig dreng frygtes at være blevet voldtaget. Politiet bekræfter historien overfor TV 2 Norge.

»Onsdag 6. januar cirka klokken 22 fik vi en meddelelse fra skadestuen om et muligt overgreb,« siger politibetjent ved norsk politi Bjørn Kåre Dahl til mediet.

Den kun tre-årige dreng, som er indlogeret på asylcenteret Forus Akutindkvartering med sin familie, blev efterfølgende kørt på en voldtægtsklinik og siden til børneafdelingen på Stavanger Universitetshospital.

Flere personer kan stå bag
Norsk politi er i fuld gang med efterforskningen i sagen, hvor man ikke vil udelukke, at der kan stå flere personer bag.

»Vi har afhørt personer, men jeg vil ikke ind på, hvem de er,« siger Bjørn Kåre Dahl til mediet.

Hos Forus Akutindkvartering, hvor der for tiden bor omkring 800 asylansøgere - herunder flere børn - bekræfter man overfor TV 2 Norge, at der er en sag.

»En person ringede fra Oslo og informerede os om, at der var foregået en voldtægt på centeret. Så vi kontaktede straks politiet,« siger Lars Petter Einarsson, der er informationsansvarlig hos Forus Akutindkvartering, til mediet.

De kommende dage vil norsk politi bruge på at efterforske sagen nærmere og finde ud af, om der har været tale om en voldtægt.

»Vi vil efterforske sagen nærmere for at finde ud af, hvad der er sket. Drejer det sig om det, vi frygter, en voldtægt af et barn, så er det meget alvorligt. Men vi er ikke sikre endnu,« siger Bjørn Kåre Dahl til TV 2 Norge.

Politiet i den norske by Stavanger frygter, at en kun tre-årig dreng er blevet voldtaget på et asylcenter i byen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.