Den blot 27-årige skuespiller Anton Yelchin, som især var kendt for rollen som Ensign Chekov i genindspilningen af Star Trek-filmene, døde søndag i sit hjem i Californien, USA.

Det skriver Reuters.

Den russisk-fødte skuespiller blev fundet af sine venner, da han ikke dukkede op til en planlagt aftale. De fandt ham i hans hjem, mast mellem hans bil og en murstensvæg.

Anton Yelchin var angiveligt steget ud af sin bil, efter han havde parkeret den ved sit hjem i Californien på en stejl indkørsel. På en eller anden måde var bilen begyndt at trille baglæns, efter han var steget ud, og han blev derfor klemt mellem bilen, et hegn og en murstensvæg, siger politiet i Los Angeles, Californien.

Han døde omkring klokken 01 lokaltid søndag morgen.

Anton Yelchin blev født i Rusland, men emigrerede til USA med sine forældre blot seks måneder gammel. Han har trods sin unge alder været med i en lang række store film. Han har udover Star Trek-filmene haft store roller i filmene 'Alpha Dog', 'Terminator Salvation' samt hovedrollen i filmen 'Charlie Bartlett'.

Ifølge TMZ kørte bilens motor stadig, da liget af Anton Yelchin blev fundet. Bilen var i frigear, og indkørslen var meget stejl. Det er endnu uklart, hvorfor han var stået ud af bilen.

Siden hans død er det strømmet ind med tilkendegivelser fra hans kolleger.

Blandt andet skriver Marvels Captain America-stjernen Chris Evans, at Anton Yelchin var omsorgsfuld, rar og talentfuld.

Og den 'gamle' Star Trek-stjerne William Shatner, som spillede Captain Kirk, skriver også og kondolerer.

Anton Yelchin har også spillet sammen med kæmpestjerner som blandt andre Anthony Hopkins i filmen 'Hearts in Atlantis'.

Hearts in Atlantis, Anthony Hopkins og Anton Yelchin.
Hearts in Atlantis, Anthony Hopkins og Anton Yelchin. Foto: NF
Vis mere