En tre-årig pige er blevet udsat for gruppevoldtægt i Indien. Arkivbillede. 
En tre-årig pige er blevet udsat for gruppevoldtægt i Indien. Arkivbillede.  Foto: KRISHNENDU HALDER
De mange voldsomme voldtægter af kvinder i Indien fortsætter ufortrødent. 

Det skriver The Mirror.

En lille tre-årig pige lå og sov ved siden af sin mor på gaden i Tirur i det sydlige Indien, da hun blev kidnappet. Familien opdagede først, at hun var væk næste morgen.

Det viste sig, at hun havde været udsat for en grov gruppevoldtægt, hvorefter hun var blevet smidt på jorden.

Hun blev fundet bevidstløs med høj feber og myrer kravlende på sig af et par skolepiger den næste dag. Pigen er nu på hospitalet, hvor hun har været igennem flere operationer, og ifølge læger vil der gå flere måneder, før hun er kommet sig helt. 

Verden over er der forargelse over voldtægterne i Indien, men tallet stiger alligevel stødt. Ifølge The Mirror bliver fire kvinder voldtaget i Delhi alene hver dag. Regeringen vil nu kigge på mulighederne for strengere straffe mod voldtægtsforbrydere.

Ifølge The Mirror er indiske kvinder i stigende grad nervøse for at gå alene på gaden. New Delhis eneste taxa-service med kvindelige chauffører oplever en boomende forretning lige for tiden. 

- Efter Delhi-gruppevoldtægten (i december, red.) har vi haft travlt dag og nat. Kvinder føler sig meget udsatte og usikre på gaden, og de bruger vores taxier som en sikkerhedsforanstaltning, siger chauffør Kushi Prajapati ifølge The Mirror. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.