Alle ombordværende formodes dræbt ved en tragisk flyulykke i Tyskland lørdag eftermiddag. To små fly kolliderede i luften over byen Wölfersheim, cirka 20 kilometer nord for Frankfurt am Main, og styrtede til jorden.

Ifølge bild.de er fem voksne og tre børn fundet dræbt, mens et toårigt barn fortsat savnes. Meget tyder dog på, at barnet ligger død blandt vragresterne, som er spredt ud over markerne.

Politiet i den nærliggende by Friedberg oplyser i en pressemeddelelse, at de to fly styrtede til jorden på en mark med 400 meters mellemrum, efter de havde strejfet hinanden. Ulykken skete omkring klokken 16.15, da solen var ved at gå ned.

Årsagen til sammenstødet kendes endnu ikke, men ifølge efterforskere fra de tyske luftfartsmyndigheder var sigtbarheden god på ulykkestidspunktet. Det vil formentlig tage flere dage, før sagen er opklaret, vurderes det ifølge bild.de.

Ulykken fandt sted nær lufthavnen Riechelsheim, der fortrinsvist bruges af forretningsfolk og fritidsflyvere. Det vides ikke, om de to små fly var på vej til netop den lufthavn, men politiet oplyser, at begge fly var lettet fra lufthavne i Tyskland. Ofrenes identitet er endnu ikke blevet offentliggjort.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.