Disse to unge mænd mistede onsdag morgen lokal tid livet i en trafikulykke i Australien.
Disse to unge mænd mistede onsdag morgen lokal tid livet i en trafikulykke i Australien.

Onsdag morgen australsk tid mistede to unge danske mænd livet i Melbourne, da de kørte galt på en motorcykel

Morten Theilgaard Svendsen fra Hørsholm og Luis Dehn-Jensen på 23 bliver lige nu sørget over af venner og familie på Facebook.
De to unge mennesker var, ifølge BTs oplysninger, sammen i Australien, hvor Morten Theilgaard Svendsen arbejdede som mekaniker.

Onsdag morgen blev de begge dræbt, da deres motorcykel kørte ind i en lastbil, skriver australske Herald Sun. De blev begge dræbt på stedet.

Nordsjællands Politi bekræfter de tragiske dødsfald overfor bt.dk, og familie og venner har bekræftet de afdødes identitet.

- To danske unge mænd fra Nordsjælland har mistet livet i en motorcykelulykke i Australien, og vi har underrettet forældrene, siger Palle Jørgensen, vagtchef hos Nordsjællands politi.

På Facebook udtrykker familie og venner dyb sorg over tabet af de to unge mænd.

- R.I.P. Morten Theilgaard Svendsen♥♥♥♥ jeg er i chok! Du vil være savnet! du var ham jeg var meget forelskede i, i folke skolen♥ jeg græder inderligt :( sov godt søde♥, skriver Sophie Sille Stensgaard Kümler.

- super billede! Lige sådan som jeg husker fra sidst jeg så Luis. Glad og smilende smuk colombianer <3 R.I.P, skriver Fabiola Christensen som en kommentar til et billede af Luis Dehn-Jensen.

Bob Murphy, der sad fast i trafikken i går morges og var vidne til ulykken, fortalte til den australske avis, at han var meget bevæget over at overvære den voldsomme ulykke.

- Det var en chokerende ting - det efterlader en kvalmende følelse i maven, sagde han.

Der er sket ulykker på stedet før, og ifølge Herald Sun har politiet en formodning om, at for høj fart kan være medvirkende til den fatale kollision.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.