Endnu en tragisk sag fra USA om børn, der får deres små fingre i ladte pistoler, har set dagens lys. En lille dreng på 21 måneder fra Hanley Hills nær St. Louis fandt tirsdag eftermiddag lokal tid en pistol og endte med at pege den mod sit eget hoved, før han kom til at trykke på aftrækkeren.

Sådan mener det lokale politi, St. Louis Politi, på Twitter, at sagen om den lille dreng er forløbet. Det skriver det på Twitter.

»Efterforskere mener, drengen samlede den ladte pistol op og skød sig selv,« skriver St. Louis Politi.

En person er anholdt i sagen. Hvorfor personen er anholdt, vides ikke endnu, skriver NBC News.

Læs også:

Den ulykkelige historie fra St. Louis er dog langt fra enestående.

På trods af at USA's liberale våbenlove ofre bliver debatteret, fører USA ikke statistik over, hvor mange dødsfald det sker på grund af at børn finder eller får fat i skydevåben.

Dog har organisationen Newtown, der arbejder for at ændre våbenlovene, i 2013 lavet en rapport, der ifølge organisationen viser, at at mindst 100 børn døde som følge af skudulykker det år.

Samtidig anslås det, at 660 børn endte på hospitalet, efter de selv eller andre børn har leget med et håndvåben.

I to ud af tre tilfælde skete ulykken inden for hjemmets fire vægge eller i familiens bil, mens det i 20 procent af tilfældene skete hos et familiemedlem eller ven af familien.

Læs også:

Den lille dreng på 21 måneder blev hurtigt efter ulykken kørt til hospitalet i området, hvor han blev erklæret død.

Ulykken følger i kølvandet på tre lignende tragedier fra USA i marts i år, hvor en fire-årig dreng døde, da han ved et uheld skød sig selv med en våben, drengen havde fundet hos et familiemedlem. Drengen blev passet af en babysitter, da han fandt våbnet.

Dagen efter skød en fem-årig dreng sin seks-årige bror, da han legede med, hvad de troede var, en legetøjspistol i deres hjem.

Og kort tid efter - i den samme uge - døde en tre-årig dreng, efter han havde skudt sig selv, mens han legede med et skydevåben i hjemmet. Hans mor var i rummet ved siden af, da det skete.