Shelly Dufresne og Rachel Respess, der begge er engelsklærere i Louisiana i USA, er havnet i fedtefadet, efter de angiveligt har haft sex med en mindreårig elev.

De to kvinder på henholdsvis 33 og 25 år blev anholdt for et år siden. Men først nu kommer sigtelsen mod dem. Ifølge sigtelsen har de to lærere haft et lidt for tæt forhold til en 16-årig mandlig elev, som de skulle have haft en trekant med. Det skriver Daily Mail.

Forbrydelsen foregik angiveligt i Rachel Respess’ lejlighed i Kenner tæt på New Orleans 12. september sidste år, hvor de to engelsklærere sammen med den 16-årige elev dyrkede sex.

Shelly Dufresne samlede angiveligt drengen op efter en amerikansk fodboldkamp, som han havde spillet med for sin high school. Herefter kørte de til lejligheden, skriver Daily Mail.

Lærerne blev opdaget, da drengen fortalte sine venner i skolen, at han havde dyrket sex med kvinderne, fortæller politiet, ifølge Daily Mail. Derefter spredte rygtet sig rundt på skolen, inden politiet blev involveret i sagen.

Den ældste af kvinderne, Shelly Dufresne, har angiveligt haft en længerevarende affære med eleven, som hun underviste i engelsk. For Rachel Respress’ vedkommende, skulle der være tale om to seksuelle akter.

Hvis de to kvinder bliver kendt skyldige i sagen, kan der vente dem hårde straffe. Shelly Dufresne kan risikere at få op til 20 års fængsel, mens Rachel Respress kan risikere op til et enkelt år bag tremmer.

I USA er den seksuelle 18 år. Derfor er de to amerikanske kvinder blevet sigtet for at have dyrket sex med den 16-årige elev.

Herhjemme i Danmark er den seksuelle lavalder 15 år.