På to dage har der været hele to hajangreb med dødelig udgang i Australien. Billedet er hentet i arkivet og har altså ikke noget med de omtalte angreb at gøre. (Arkivfoto)
På to dage har der været hele to hajangreb med dødelig udgang i Australien. Billedet er hentet i arkivet og har altså ikke noget med de omtalte angreb at gøre. (Arkivfoto) Foto: HO
På bare to dage har der været to hajangreb med dødelig udgang i Australien.

Torsdag morgen lokal tid var den 63-årig senior-surf-instruktør Christine Armstrong på sin daglige morgensvømmetur ved Tathra i New South Wales på den australske østkyst.

Hun fulgtes med en gruppe på fire andre svømmere, men på et tidspunkt forlod hun de andre og svømmede selv tilbage.

Siden har ingen set hende.

Det skriver den lokale avis, Canberra Times.

De andre svømmere så en haj i området, og derfor mener myndighederne nu, at Christine Armstrong er blevet offer for et hajangreb. Trods en større eftersøgning har det dog endnu ikke været muligt at finde de jordiske rester af den erfarne svømmer.

- Chris var højt elsket af mange mennesker. Hun har svømmet ved Tathra Beach i 14 år og hun var et erfarent og engageret medlem af surfklubben, lyder det i en udtalelse fra den savnede kvindes familie.

- Hun var senior surf-instruktør i mange år, og svømning gav hende meget glæde og mange venner. Hun vil blive savnet af alle, som elskede hende. Især hendes mand gennem 44 år, Rob.

Tragedien i Tathra kommer blot en dag efter, at en 38-årig mand døde i et hajangreb ved Dawesville syd for Perth på den australske vestkyst.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.